Sleva až -50 % na vybrané produkty

Vyzvednutí objednávky na prodejně ZDARMA!

Sleva 20 % na vybrané zboží

Změnili jsme zásady GDPR a obchodní podmínky

+420 256 256 080 - online@buzzsneakers.cz

Extra sleva 10 % pro členy

Blog
07.08.2024.

Nové adidas SAMBAE tenisky

Ahoj všichni,

 

Pokud jste někdy snili o dokonalé kombinaci stylu a pohodlí v obuvi, vaše sny se právě splnily - dovolte mi, abych vám představila nové tenisky adidas Sambae! Tyto tenisky se mají stát další velkou událostí ve světě módy a nabízejí nejen působivý vizuální vzhled, ale také neuvěřitelné pohodlí.

Jejich kombinace klasických prvků a inovativních detailů z nich dělá perfektní volbu pro každodenní outfity. Tentokrát jsem je zkombinovala se základními bílými krátkými šaty, ale lze je stylizovat téměř k jakémukoliv looku, od ležérního až po smart-casual. Doplňte vzhled džíny a jednoduchým tričkem pro uvolněnou atmosféru nebo je slaďte s chinos kalhotami a ležérní košilí.

Nová kolekce tenisek adidas Sambae využívá materiály nejvyšší kvality, které zajišťují optimální pohodlí a odolnost. Svrchní část tenisek je vyrobena ze sofistikované kůže a syntetických materiálů, které jsou elegantní a funkční zároveň. Mezipodešev nabízí výjimečné tlumení nárazů, zatímco podrážka zaručuje robustnost a přilnavost na různých površích.

Tenisky adidas Sambae jsou módním doplňkem, který podtrhne váš styl a zároveň nabídne prvotřídní pohodlí. Ať už se chystáte strávit den ve městě nebo pohodový víkend, tenisky Sambae budou toto léto vaší perfektní volbou.

 

Tenisky adidas Sambae najdete v prodejnách Buzz nebo si je můžete objednat online.

 

Vaše, Adna, xoxo!

Podobné články