Sleva až -50 % na vybrané produkty

Vyzvednutí objednávky na prodejně ZDARMA!

Sleva 20 % na vybrané zboží

Změnili jsme zásady GDPR a obchodní podmínky

+420 256 256 080 - online@buzzsneakers.cz

Extra sleva 10 % pro členy

Blogger Pick
02.10.2024.

adidas SL 72 Spark Core Black - Nová městská klasika

Ahoj, Buzz Crew! Tady je Mirel, připravený rozebrat nejnovější přírůstek do mé sbírky tenisek - adidas SL 72 Spark Core Black. Tento model je ideální pro ty, kteří vibrují retro vzhledem, ale přesto chtějí něco moderního a univerzálního.

Model SL 72 je skutečnou legendou, protože byl první teniskou s ikonickým logem Trefoil, když se objevil v 70. letech. Verze Spark Core Black, kterou dnes udávám, však přináší onen svěží, aktualizovaný nádech, který se dokonale hodí do dnešních ulic. Na tomto modelu se mi líbí kombinace prvotřídních materiálů - gumová podrážka vám zajistí přilnavost na jakémkoli povrchu, zatímco svršek kombinuje prodyšnou síťovinu a kůži pro větší pohodlí. Je to teniska, která se hodí do každé atmosféry - ať už jdete na kávu, prozkoumáváte město, nebo se jen tak pohodově bavíte s partou.

Chtěl jsem zachovat sportovní, městský vzhled, a tak jsem je zkombinoval s celoplošným střihem značky adidas. Vybral jsem si tričko adidas Training Supply Street Tee 2 a mikinu s kapucí, které dokonale ladí s minimalistickou, cool estetikou. Pro spodní polovinu jsem zvolil pohodlné, ale stylové tepláky adidas Adicolor Baggy Fit Firebird Track Pants.

Tento model vyniká kontrastem mezi vintage designem a moderními detaily. Líbí se mi, jak podrážka plynule splývá se svrškem, a černé akcenty s různými texturami dodávají těmto kopačkám osobitost. Je to ten typ tenisek, které otočí hlavu, aniž byste se o to snažili.

Pokud jste fanouškem retro tenisek nebo jen chcete něco, čím vyniknete, adidas SL 72 Spark Core Black jsou perfektní volbou. Snadno se nosí, mají design, který si žádá pozornost, a jsou dostatečně univerzální, aby se hodily k jakémukoli outfitu.

 

Pokud tedy chcete vylepšit svůj styl, nerozmýšlejte se dvakrát - pořiďte si svůj pár v prodejnách Buzz nebo online! Uvidíme vás v ulicích, jak se budete prohánět ve stylu adidas!

 

Mirel

Podobné články